En liten
sykkeltur unna

Fyll dagen din med en kombinasjon av en urban livsstil og et rolig og tilbaketrukket liv.

04 min – Sykehuset/legevakt

03 min – Velotel treningssenter

02 min – Presterød barnehage

30 sek – Nærmeste bussholderplass

12 min – Tønsberg brygge

05 min – Sandeåsen barneskole

03 min – Meny Heimdal

03 min – Kiwi Heimdalsvingen

02 min – Tursti gjennom naturreservat

08 min – Slottsfjellet

Tursti

Fra Solkilen Terrasse er det kort vei til mange fine turmuligheter. Blant annet er det påbegynt flott turvei langs hele vestsiden av Presterødkilen naturreservat. I området er det fotturer for alle, du kan velge mellom kyststier, naturstier og kulturstier rundt om i Tønsberg. Når vinteren kommer og det blir snø er det skiløyper fra Frodeåsen og Eik til Barkåker og Slagen.

Rett utenfor døren

Det finnes et godt servicetilbud med det meste av butikker i tøffelavstand fra Solkilen Terrasse. handelsområdet har du blant annet Rema 1000, Europris, Skeidar og G-sport, i tillegg til Kilden Kino med flere kinosaler, bowling, minigolf og spisesteder. Under leilighetene kan du blant annet lagre dekkene dine på et dekkhotell hos Gjermundsen Auto.

Bylivets gleder

En kort sykkeltur og du befinner deg i hjertet av Tønsberg. Enten du skal gjøre ærender på torvet, shoppe på Farmandstredet eller ta en kaffe med noen venner på brygga har du det meste i kort avstand fra der du bor.

Unngå bilkø

Er du bekymret for bilkø og parkering kan du bruke NSB som er Tønsbergs viktigste pendlerverktøy. Her går det hyppige avganger på dagtid inn og ut av Oslo. Pendler toget direkte til Oslo tar 1 time. Reiser du til Torp Sandefjord Lufthavn er det satt opp en egen skyttelbuss som tar 4 min. Buss fra Kilen til bussterminalen går hvert 5 – 15 min, der strekningen tar ca. 5 min.

Til rette for et aktivt liv

Trening og aktivitet er en viktig del av hverdagen. På Olsrødsenteret finner du treningssenteret Level som i tillegg til treningsfasiliteter også har en egen SPA avdeling, squash og et badeland hvor du kan ta med deg hele familien på søndagshygge.

Festivaler og konserter

Vestfold har mange flotte festivaler å by på og hvert år arrangeres Tønsbergs stolthet, Slottsfjellfestivalen. Hit kommer festivalglade mennesker fra hele landet for å nyte 3 dager med flotte artister, venner og noe godt i glasset. Ønsker du noe kulturelt finner du Oseberg Kulturhus på brygga hvor det settes opp mange flotte konserter og forestillinger gjennom året.