Stå opp til utsikt mot Slottsfjellet

Romslige, gjennomgående leiligheter med store terrasser mot syd-vest gir gode solforhold, formiddag som kvelds.

Boligene blir moderne og lettstelte, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold og reparasjoner. Fra terrassen har du panoramautsikt mot Slottsfjellet og du kan anlegge din egen urtehage og plante blomster etter egen smak. Du går tørrskodd fra garasjen og kan ta heisen opp til leilighetene, da alle får p-plass i felles parkeringsanlegg. Foran byggene blir det en takhage der du kan samle venner og naboer i de hyggelige sittegruppene og nyte solens stråler. På Solkilen Terrasse bor du tilbaketrukket i åsen, men ikke langt unna byen og det nærmiljøet har å by på.

2
Bygg
30
Leiligheter
2-4
Roms
46-109
Kvadratmeter
Solkilen Terrasse - Fasade
Solkilen Terrasse - Fasade
Solkilen Terrasse - Fasade

Gjermundsen Auto

I 1936 startet Gunnar Olav Gjermundsen den første bilforretningen på Kilen hvor det ble solgt laste- og varebiler samtidig som han drev NOR bensinstasjon.

I årene fremover ble det solgt flere ulike bilmerker hos den kjente bilforhandleren, blant annet Skoda og Renault. I 1967 ble Gjermundsen en av de første Mazdaforhandlerne i Norge og har forhandlet bilmerket siden. Gjermundsen Auto er i dag Tønsbergs eldste bilforretning og en av de største bilforhandlerne utenfor Oslo. Vi har avdeling i Larvik, Sandefjord og Holmestrand i tillegg til Tønsberg. Nå har tiden kommet for at vi skal bygge nye lokaler til bilforretningen, og også 30 flotte leiligheter som en del av prosjektet. Beliggende sentralt og solrikt på Kilen med kort vei til alt av servicetilbud.